OULUN TAIDEMUSEO | STEAM-taidepajat 8–12-vuotiaille ma–ke 7.–9.8. klo 9–12

40,00 

STEAM tulee sanoista Science, Technology, Engineering, Art ja Math.  STEAM on luonnontieteiden, teknologian, insinööritaitojen, taiteiden ja matematiikan sisältöjen ilmiöpohjaista ja tutkivaa oppimista.  

Oulun taidemuseon taidepajat toteutetaan kolmen peräkkäisen aamupäivän aikana. Työskentelemme taidepajoissa hyödyntäen mm. digitaalisia välineitä ja teknologioita osana taiteellista tutkimista ja ilmaisua. Käytössämme on perinteisten taidemenetelmien- ja materiaalien lisäksi mm. Green Screen, jonka avulla pääset hyppäämään osaksi maalaamaasi maisemaa! UV-valojen hehkussa tutkimme fluorisoivia, pimeässä hohtavia esineitä. Lisäksi meillä on käytössä iPadit, RGB-valot, vinyylileikkuri, valopöydät. 

Työskentelemme taidemuseon saleissa Vuodenajat meissä-näyttelyssä, Reppu-pajatilassa ja sään salliessa myös taidemuseon lähiympäristössä.  

Taidepajaan otetaan 15 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarkemmasta ohjelmasta ja muista käytänteistä tiedotetaan ennakkoon osallistujille sähköpostitse lähetettävällä leiritiedotteella.

Järjestäjä: Oulun taidemuseo, Museolehtorit Satu Larivaara-Heikkala ja Hanna-Leena Ruottinen 

Lisätiedot: Satu.Larivaara-Heikkala@ouka.fi ja Hanna-Leena.Ruottinen@ouka.fi

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 86130015 Osasto: