KIERIKKI | Ilmoittaudu mukaan Muinaistulien yöhön Kierikin kivikauden kylässä la–su 31.8.–1.9.2024 (Aikuiset ja 12 vuotta täyttäneet)

30,00 

Tervetuloa Kierikin kivikauden kylään muinaistulien loisteeseen!

Tule yöpymään omassa makuupussissasi kylän asumuksissa ja koe kesäisen yön ja roihuavan nuotion luoma mystinen tunnelma. Asumusten lavereilla ja lattiapaikoilla on nukkumatilaa yhteensä viidellekymmenelle hengelle, halutessaan voi nukkua myös ulkona tai omassa teltassa.

Yövyttäjäoppaat ovat kivikauden kylässä koko tapahtuman ajan. He mahdollistavat monenlaisten kivikauden taitojen oppimisen ja pitävät tarvittaessa tulta asumuksissa yön ylitse.

Kivikauden kylän huoltorakennuksella ovat yöpymisen aikana käytettävissä WC:t ja saatavilla on puhdasta vettä sekä sähköpistokkeita mobiililaitteiden lataamiseen. Kylässä on ruoanlaittomahdollisuus avotulella ja yöpyjien omilla retkikeittimillä.

Yöpymisen hinta on 30 euroa yli 12-vuotiailta ja 20 euroa 2–11-vuotiailta. Pääsymaksuun sisältyy myös sisäänpääsy Kierikin arkeologiseen näyttelyyn. Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan vähintään 15 vuotta täyttäneen seurassa. Makuupussi, tyyny sekä porontalja makuualustaksi on myös mahdollista vuokrata.

Ohjelma:

16.00                  Tapahtuman avaus Muinaiskeskuksen auditoriossa (Mahdollisuus katsoa Aurinkokivi-filmi ja tutustua arkeologiseen näyttelyyn)
17.00                  Opastettu kävely kivikauden kylään
17.30                  Kylän ja aktiviteettien esittely
18.00                  Majoittuminen, vapaata touhuilua
20.30                  Kokon sytytys
24.00                  Kylä hiljenee

Aamulla yöpymisen jälkeen klo 8 kylässä tarjolla pannukahvia.

Poistuminen Kierikistä klo 10 mennessä.

Osallistumismaksut:

30 € Aikuinen, 20 € Alle 12-vuotiaat

Voit vuokrata myös makuupussin, tyynyn ja porontaljan, vuokra yht. 10 € 

50 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 86328061 Osasto: