OULUN TAIDEMUSEO | KEHOKIRJOITUKSIA-TYÖPAJA la 5.11. klo 11–16

0,00 

Mitä kehon sisällä tapahtuu, kun se liikkuu ja mikä kehoa liikuttaa? Liiketaiteilija Eija Rannan ohjaamassa liiketyöpajassa tehdään helppoja kehollisia liikeharjoitteita, joiden avulla osallistujat voivat tutkia oman sisäisen koreografiansa liikettä. Musiikkia ja mielikuvia yhdistävissä liikeharjoitteissa annetaan tilaa omille kehokokemuksille ja muistoille. Työpajan jälkeen osallistujat luovat Kehokirjoituksia-liiketeoksen museon näyttelytilassa.

Työpaja on maksuton ja se soveltuu kaikenlaisille kehoille, eikä vaadi aikaisempaa tanssikokemusta. Yli 12-vuotiaat lapset voivat osallistua työpajaan tutun aikuisen kanssa. 

Mukaan tarvitset vaatteet, joissa on helppo ja mukava olla, jalkaan sisätossut tai puuvillasukat. Työpajojen kieli on suomi ja tarpeen mukaan englanti.

Äänimaailma: äänitaiteilija AGF (Antye Greie-Ripatti) 

Työpaja on ilmoittautuneille osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Sitoudut osallistumaan työpajaan ja esitykseen ilmoittauduttuasi. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, tee se hyvissä ajoin lähettämällä sähköpostia info.taidemuseo@ouka.fi

Kehokirjoituksia-työpajan esitys klo 15, Tanssi!-näyttely.

16 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 86130253 Osasto: