BusinessAseman varaukset

BusinessAsema on kaikille avoin kohtaamispaikka, josta saa yrittäjyyteen, osaamisen kehittämiseen ja työllistymiseen liittyvät palvelut. Älykäs kiinteistö toimii myös uusien ratkaisujen yhteiskehittämis- ja kokeilualustana. BusinessAsemalla on vapaasti käytettäviä työskentelypisteitä sekä erikseen varattavia kokous- ja tapahtumatiloja.

Digipajassa järjestetään erilaisia koulutuksia ja valmennuksia, joilla parannetaan digitaalisia taitoja ja yritysten digitaalisen liiketoiminnan valmiuksia. FabLabin digitaalisen pienvalmistuksen laitteita voi kokeilla ja käyttää veloituksetta.

BusinessAsemalla palvelevat BusinessOulun elinkeino- ja työllisyyspalvelut, TE-palvelujen yrityspalvelut, OSAO Ovi, Yrityskylä Yläkoulu, 4H Business Lab ja Oulun Seudun Uusyrityskeskus sekä kahvila-ravintola Antell Asema.

BusinessAseman käyntiosoite on Hallituskatu 36 B. www.businessasema.com

BusinessAseman tilat ovat varattavissa varauskalenterin kautta ma-pe klo 8-16. Voit tiedustella muita aikoja: tilavaraukset@businessasema.com 

Ongelmatilanteissa ota yhteys: tilavaraukset@businessasema.com 

Hyvä BusinessAseman kokous- ja koulutustilojen käyttäjä!

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antaman ohjeistuksen mukaisesti kehotamme varaamaan tilan, joka mahdollistaa 1–2 metrin pituiset turvavälit osallistujien kesken.

Voimassa olevat rajoitukset ja suositukset löytyy täältä

Näytetään tulokset 1–12 / 13

Näytetään tulokset 1–12 / 13